Ugrás a tartalomra

hírek

Online Story magazin

Helyszín

BU
Magyarország
47° 29' 54.2616" N, 19° 2' 26.7288" E

Érdekelnek a friss pletykák a celebekról, de nem bírod kivárni, hogy megjelenjen a magazin amit mindig megveszel? Nem is kell ezentúl megvenned, mert mi tudunk jobbat! Olvasd a mi magazinunkat minden nap online! Kövess minket minden nap, hogy ne maradj le a legfontosabb pletykákról.

Csillag születik tehetségkutató verseny

Ha szeretnél te is mindent megtudni a Csillag születik tehetségkutató versenyről, akkor mindenképpen látogass fel a mi weboldalunkra. Itt a legfrissebb képek, videók és információk várnak majd rád!

Hírek forrása az interneten

Internetes portálunk a hírek közlésével foglalkozik. Napi-, gazdasági-, kulturális hírek, minden amire csak szükséged lehet. Naprakész, gyors, és fontos információkat találsz ahányszor csak ellátogatsz hozzánk

Hírek

Ha szereted a híreket, akkor nincs más dolgod mint felkeresni a Tenkest, ahol számtalan témakörbe ágyazva találhatsz híreket.

Online hírek mindenkinek minden nap

Te is jól informált szeretnél lenni? Látogasd meg weboldalunkat minden nap és biztosan gazdagodni fogsz a legjobb hírekkel. Ne habozz, regisztrálj weboldalunkra és válaszd ki, hogy téged milyen hírek érdekelnek!

Bér-TB-Cafeteria blog

Egyre-másra jelennek meg az üzleti életben a béren kívüli juttatások különböző formái. Régebben az abszolút etalon az étkezési utalvány, az utazási hozzájárulás, valamint az üdülési csekk volt.

Level60

Hírek, tesztek és trailerek a gaming világból. Xbox 360, PS3 és PC platformok, más konzol játékok, screenshotok és kritikák, friss hírek, pletykák, tippek és trükkök a végigjátszáshoz. Minden, ami egy gamert érdekelhet!