Ugrás a tartalomra

Szabalyzat

"Webcímek és linkek: avagy ami a képernyőre kifér!"

Üdvözlöm a "Mapslink" tematikus weboldal gyűjtemény oldalunkon! A katalógus használatához mindösszesen pár szabályt kell betartani és máris elhelyezheti kedven linkjét/linkjeit. Fontos megjegyezni, hogy az oldal használatához nem kell regisztrálni, ám csak a regisztrált felhasználók kapnak értesítést linkjük elfogadásáról továbbá csak nekik van lehetőségük saját tartalmaik későbbi módosítására. Az oldal szolgáltatásai és a webcím elhelyezés térítésmentes.

Miért mi?

 • Egyszerű oldalajánlás, gyors elfogadás.
 • Térítésmentes link elhelyezés.
 • Keresőbarát megoldások.
 • A "Jóféle linkek gyűjteménye" oldalra regisztrált felhasználóknak nem kell újra regisztrálniuk, belépésre használhatják az ottani felhasználónév-jelszó párost.
 • Google térképet lehet elhelyezni a link mellé
 • Email visszajelzés regisztrált felhasználóknak

Néhány szabályt kell betartani, hogy linkje megjelenjen a "Mapslink" tematikus weboldal gyűjtemény oldalon.

 1. Lehetőség szerint minden mező legyen kitöltve.
 2. Az oldal legyen elérhető. Ha nem az, akkor nem kerül be a gyűjteménybe.
 3. A honlap leírás az ajánlott oldalról szóljon és lehetőleg 900-1000 karakterből álljon (lehet kevesebb, de minimálisan 100 szó).
 4. Regisztrált felhasználóknak joga van módosítani a már feltöltött linkjüket. A szerkesztés után minden esetben újra ellenőrizzük a beküldött linket. Ha a változtatás szabályellenes, a tartalom törölve lesz.
 5. A csupa nagybetűs cím és címke nem megengedett.
 6. Minden beküldött linket 180 naponta, azaz fél évente újra ellenőrzünk! Amennyiben megváltozott a hivatkozás tartalma vagy a webcím nem elérhető, a beküldött tartalom törölve lesz a mapslink.hu-ról!
 7. Korhatáros tartalmat nem fogadunk el.
 8. A legfontosabb a végére maradt: ragaszkodunk az egyedi ajánlóhoz.

Ha túl szigorúnak találja a szabályokat látogassa meg a "Jóféle linkek gyűjteménye" oldalamat, ahol jóval engedékenyebb vagyok.

Még egy megjegyzés:

 • Katalógusok elfogadása után mi is "rávetjük" magunkat a linkelt katalógusra (a "vissza-linket" szeretjük). Viszont link nem kötelező, de nagyon örülünk, ha kapunk.

A beküldött linkekért felelősséget nem vállalunk, felénk követeléssel fordulni nem lehet. A regisztrált tagok adatait harmadik félnek nem adjuk ki. Jogi Nyilatkozat.